Even voorstellen

Mijn naam is Yolanda Bogaarts. Ik woon samen met mijn partner in Gorinchem en heb drie volwassen kinderen.  Mijn hobby heeft zich ontwikkeld tot mijn beroep. Al jaren masseer ik met veel plezier mensen in mijn omgeving. In 2005 ben ik begonnen met het volgen van cursussen. Steeds meer besefte ik dat ik hiermee door moest gaan. Het is niet alleen het masseren, maar ook de energie die ik de mensen meegeef dat zo een voldaan gevoel teweeg brengt.

Nadat ik een aantal jaren ervaring had met het geven van massages besloot ik er mijn beroep van te maken en heb ik massagepraktijk Gaya opgericht.
Nog steeds ben ik bezig met cursussen en workshops. Niet alleen om mezelf te bekwamen, maar ook omdat ik het zo enorm leuk vind om meer te weten te komen over diverse massages.

Naast deze technische kennis staat de intuďtie bij mij voorop. Hierbij gaat het om het aanvoelen van knelpunten en blokkades op lichamelijk, energetisch en emotioneel gebied. Ieder mens is uniek en dat benader ik met respect. Deskundigheid, maar ook een open visie, levenservaring, mensenkennis en humor vind ik belangrijk bij het uitoefenen van mijn beroep.
Niet het geld staat bij mij voorop. Het gaat mij erom dat jij, als klant, met een prettig gevoel weer weggaat na de massage. Dát is mijn uitdaging!